Відсьогодні в Департаменті освіти та гуманітарної політики розпочинається прийом документів на членство в Молодіжній Раді. Подавати заяви бажаючі можуть до 30 червня включно.


Відзначимо, що претенденти на участь в установчих зборах, автоматично можуть також взяти участь в конкурсі на членство в молодіжну раду (за згодою).

Перелік документів, які необхідно надати до департаменту (паперовий та електронний примірник):

1. Копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій.
2. Витяг зі статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку.
3. Інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, – за період діяльності) (відповідно до зразка).
4. Рішення (витяг з протоколу), прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в конкурсі на обрання до складу Молодіжної ради (відповідно до зразка).
5. Біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, відомостей про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер мобільного телефону (відповідно до зразка).
6. Інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних (відповідно до зразка).

Заяви приймаються за адресою: вул. Гоголя, 251 каб. 106; e-mail: npv.dogp@gmail.com.

Зразком документів за посиланням: https://bit.ly/3vOUPWq.

Нагадаємо, що1 липня 2021 року о 14:00 в актовій залі департаменту освіти та гуманітарної політики (вул. Гоголя, 251) відбудуться установчі збори для формування Молодіжної ради при Черкаській міській раді.