Відбулася щорічна січнева зустріч народного депутата Віталія Войцехівського, керівництва Золотоніської міської ради у складі секретаря міської ради Наталії Сьомак, першого заступника міського голови Олега Масла, заступника міського голови Олександра Флоренка та начальника відділу освіти Ольги Строкань із директорами закладів загальної і позашкільної освіти. Повідомляє пресслужба Золотоніської міської ради.

Ольга Строкань, розпочинаючи зустріч, привітала присутніх із новорічними святами та подякувала педагогам громади в особі директорів закладів за кропітку працю в умовах війни та нестабільної електроенергії. Згодом очільниця запросила до слова народного депутата Віталія Войцехівського.

«Системі дистанційного навчання діти навчились ще в період карантину. Тепер – як відрізнити укриття від бомбосховища. На жаль, такі наші реалії. Втім, дякуючи вашим старанням, умінням та високому професіоналізму, школярі отримують якісне навчання, незважаючи на складні умови», – звернувся до освітян Віталій Олександрович.

За результатами зустрічі сформовано перелік питань, що потребують опрацювання як з боку міської влади, так і зі сторони відділу освіти та директорів закладів освіти. Також подякували присутньому Олександру Пузєєву, директору ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6, який, не вагаючись, полишив все і добровільно пішов боронити рідну землю.