Комунальне підприємство “Управління ВКГ” також долучилося до проведення в місті превентивних заходів з метою запобігання поширенню пандемії коронавірусу. Вони оброблять спеціальним дезінфікуючим розчином тротуари та прилеглі території канівських закладів і установ, які в рамках запровадження карантину та надзвичайної ситуації, продовжують працювати, а отже є місцями масового скупчення людей. Інформують у міській раді.

У середу, 1 квітня ц.р., машина підприємства обробляла території закладів Канівська ЦРЛ, Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги, будинок рад, тротуари по вулицях Успенська, Кошового, площу Т.Шевченка, Соборна тощо.

Нагадаємо, також протиепідемічні заходи в Каневі проводять  КП “Місто”, КП “ЖЕК”, Канівський районний відділ Управління ДСНС України в Черкаській області. Обробці підлягають насамперед місця загального користування: зупинки громадського транспорту, спортивні та дитячі майданчики, парки та сквери, а також житлові багатоквартирні будинки (ліфтові кабіни, поштові скриньки, сходові марші першого поверху), дороги та тротуари.

Допомагають комунальникам й підприємці та магазини. Днями представники мережі фірмових магазинів Dnipro-M для боротьби з коронавірусною інфекцією у Каневі подарували КП “Місто” акумуляторні обприскувачі. Їх застосовують для дезінфекції місць громадського користування, навчальних приміщень та житлових будинків.

blank

blank

blank