У Смілі, обговорюючи початок купального сезону у місті, член міськвиконкому Анатолій Терещенко звернув увагу, що у центрі міста необхідно влаштувати водовідвід від дощових і талих вод. Адже через гористу місцевість із вулиць В.Чорновола, Ротондівської, Мічуріна вода стікає прямо в центр міського пляжу та тягне за собою все сміття, пляшки, непотріб. А потім смілянам доведеться купатись у тому смітті. Пише інтернет-видання smila-ua.

Член виконкому Олег Трушкевич зауважив, що управління ЖКГ уклало два договори на чистку ливньовок із смілянським водоканалом. Сума робіт – 80 і 95 тис. грн. У той же час ливньовки ніхто не чистить як мінімум 5 років. Чистка водовідводів допоможе розв’язати цю проблему, щоб вода не текла на пляж.

Проте Анатолій Терещенко зауважив, що на деякий вулицях взагалі немає ливньовок, тож вода все одно стікатиме у Тясмин, тому краще зробити водовідвід. Члени виконкому дали доручення управлінню ЖКГ, яке відповідає за благоустрій пляжу, обстежити умови і підготувати місце для відпочинку до початку сезону.