Якомога швидше запроваджувати а Черкасах електронний квиток у громадському транспорті закликав нардеп від “Самопомочі” Роман Семенуха під час зустрічі із міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком.

Сьогодні в Черкаси приїхали троє депутатів від “Самопомочі”. Це Вікторія Войціцька, Анна Романова та Роман Семенуха. Вони взяли участь у відкритті заходів до Днів сталої, які розпочались 4 червня. Вікторія привітала учасників і разом із колегами по фракції та школярами заспівала веселу пісеньку про енергію. 

Далі депутатська делегація поспілкувалась із мером Черкас Анатолієм Бондаренком. 

У ході бесіди мер розповів про проблемні питання допомогти у вирішенні яких можуть народні обранці. У Черкасах, наприклад, досі не впроваджено електронні квитки на проїзд у міському громадському транспорті. Справу галльмує потужне лобі приватних перевізників. 

– Впроваджуйте електронний квиток. Черкащини від цього тільки виграють. Використовуйте досвід Львова. Там теж процес йшов не легко. Львів’яни створили комунальне підприємство, а приватні перевізники нині із ним співпрацюють. Ми готові вам допомогти. У Львові є досить фахівців, які детально прокосультують, – сказав Семенуха.