Не зважаючи на війну, вихованці та працівники комунального закладу «Тальнівський будинок культури» на Черкащині не просто продовжують працювати, а й перемагають у конкурсах. Культурні діячі встигають поєднувати і виступи, і волонтерську працю, і навіть брати участь у різних дистанційних фестивалях та конкурсах. Розповідає видання “Вісті Черкащини“.

Про це повідомляє керівник драматичного гуртка «Країна творчості» Тальнівського будинку культури Ірина Федотова.

За її словами, у Міжнародному фестивалі-конкурсі «НЕЗЛАМНА УКРАЇНА», який відбувся за підтримки Міністерства культури України та інших партнерів, наш заклад посів призове місце. В номінації театральний жанр, змішаної вікової категорії, драматичний гурток КЗ «Тальнівський будинок культури» отримав Лауреата І премії.

Водночас заклад культури продовжує діяльність на суспільно-корисній роботі під час війни та виконує свої завдання по збереженню та розвитку нашої української культури.

Ми уже писали про те, що в «Тальнівському будинку культури» займаються плетінням маскувальних сіток, які постійно передають на передову. Крім того, колектив радує тальнівчан своїми виступами в парку Т. Шевченка, під час яких проводиться пряма трансляція, де збирають кошти на підтримку ЗСУ.