“Я на Майдані стояв, а ти – ніхто…”, – заявив водій патрульному, явно напідпитку, повідомляють у прес-службі патрульної поліції Черкащини.

Їх не лякають ані штрафи, ані ДТП, ані відповідальність у суді. Вони далі їздять за кермом нетверезі. Погрожують зв`язками, ставляться хамовито, пропонують гроші. І ніхто й ніколи не задумується про наслідки, а головне, про життя іншого, бо людина у стані алкогольного сп’яніння не здатна в достатній мірі контролювати свої дії та з необхідною швидкістю зреагувати на зміни дорожньої обстановки.

Відтак, під час нічного чергування, на вулиці Надпільній, поліціянти зупинили автомобіль ВАЗ-2107. Водій явно був напідпитку, бо хитко стояв на ногах й відчувався характериний запах з порожнини рота. Та щойно правопорушник зізнався у тому, що вживав алкоголь, як одразу запропонував хабар. Патрульні попередили, що за неправомірну вигоду передбачено кримінальну відповідальність – це обурило й чоловік перейшов на образи. 

Далі, він відмовився від освідування у присутності двох свідків проте, інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП, а транспортний засіб забрала дружина. Тож, попереду на черкащанина чекає рішення суду.

“Я на Майдані стояв, а ти – ніхто…”, – заявив водій патрульному, явно напідпитку

“Я на Майдані стояв, а ти – ніхто…”, – заявив водій патрульному, явно напідпиткуЇх не лякають ані штрафи, ані ДТП, ані відповідальність у суді. Вони далі їздять за кермом нетверезі. Погрожують зв`язками, ставляться хамовито, пропонують гроші. І ніхто й ніколи не задумується про наслідки, а головне, про життя іншого, бо людина у стані алкогольного сп’яніння не здатна в достатній мірі контролювати свої дії та з необхідною швидкістю зреагувати на зміни дорожньої обстановки.Відтак, під час нічного чергування, на вулиці Надпільній, поліціянти зупинили автомобіль ВАЗ-2107. Водій явно був напідпитку, бо хитко стояв на ногах й відчувався характериний запах з порожнини рота. Та щойно правопорушник зізнався у тому, що вживав алкоголь, як одразу запропонував хабар. Патрульні попередили, що за неправомірну вигоду передбачено кримінальну відповідальність – це обурило й чоловік перейшов на образи. Далі, він відмовився від освідування у присутності двох свідків проте, інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП, а транспортний засіб забрала дружина. Тож, попереду на черкащанина чекає рішення суду.

Geplaatst door Патрульна поліція Черкаської області op Donderdag 2 augustus 2018