Черкаський підприємець Араік Мкртчян у студії «ВиЧЕрпно» розповів, коли розкриє інгригу, чи балотуватиметься на місцевих виборах, чи бачить результати роботи Верховної Ради за рік та чому КП «Черкасиелектротранс» недоотримує кошти.

Попри зацікавленість громадян щодо участі підприємця у місцевих виборах 2020, Араік Мкртчян ще не готовий розкрити інгтригу, з якою командою йтиме.

«Точно це не команда «Зе», тому що одна біда в них вже є, я не хочу бути другою. Я їм не вигідний через свою принциповість», — каже Мкртчян.

На думку Мкртчяна, люди зараз не вникають у політичний процес, їх наразі цікавлять лише результати роботи чиновників. Відповідно, обираючи людину на посаду, виборці не задумуються над справжніми мотивами балотування кандидата.

«Вчора в мене в кабінеті люди були і кажуть: «Зробіть у дворі асфальт і люди будуть голосувати за вас». А якщо я погана людина? А завтра прийде зробить асфальт Петро, якому лише міський бюджет цікавить. Він його зробить, а потім проголосують і більше його не побачать, зате асфальт є!»