Цими вихідними в Черкасах радує городян і гостей міста Третій книжковий фестиваль. Відбувається він у приміщенні обласної філармонії. Упродовж 11-13 жовтня понад 50 видавництв України представлятимуть і продаватимуть свої видання. Черкасці й гості міста зможуть поспілкуватися з відомими письменниками і початківцями, видавцями та іншими цікавими людьми.

– Цей фестиваль третій. А третій – це як у казці. Третій означає найкращий. Ми готували казку. Ми дуже хочемо, щоб ця казка була чарівна, щоб тут відбувалися дива, щоб тут були неймовірні люди. Повірте, ми дуже старалися, і ці неймовірні люди у нас будуть. Ловіть кожну хвилину спілкування з ними. До них іноді дуже страшно підходити, – цитує співорганізаторку фестивалю Людмилу Фіть “Прочерк”. – Зі свого боку ми робитимемо все, щоб цей фестиваль справді став казкою.

Організатори фестивалю спільно з видавцями визначили найкращі книжки фестивалю у багатьох номінаціях. Переможцям було вручено нагороди фестивалю. А особливою відзнакою нагородили видавництво «Книга 21» за видання під назвою «Район Д» Артема Чеха.

Програму заходу можна переглянути ТУТ.