19-річного хлопця, який 6 липня у Черкасах на пірсі, що у річковому порту, упав з ліхтаря і розбив голову, вже відпустили додому. За словами медиків, чоловіку пощастило уникнути серйозних травм.

“Йому надали амбулаторну допомогу і відправили до хірурга в поліклініку за місцем проживання, – розповідає для “Про все” головний лікар Черкаської обласної лікарні Віталій Шило. – Серйозних травм пацієнт уник. Йому дуже пощастило. Якби ж тільки розуму набрався”.

Після падіння закривавленого юнака друзі передали медикам. Зі слів очевидців, компанія перед пірнанням у воду з ліхтаря, вживала алкоголь.

“Він не був в стані шоку, – говорить речниця центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф області Ірина Назарок. – Через рвані рани було багато крові. Коли приїхали медики, він сам дошкутильгав до карети “швидкої”, а друзі підтримували”.

У пресслужбі поліції Черкащини кажуть, що заяв про хуліганство та пошкодження комунального майна до них не надходило. Водночас пояснюють, що очевидці мали б викликати правоохоронців. Тоді поліцейські могли б запобігти правопорушенню і травмуванню самого порушника.

Також сьогодні у Телеграм-каналі зявилося відео з “родичем” черкаського “героя. У Смілі містянин стрибав з високого дерева у водойму. Сміляни зафільмували ці розваги, однак до поліції заяв про це не надходило.