Черкаські енергетики продовжують подорожувати. Цими вихідними працівники Товариства побували в дендропарку «Олександрія» та парку «Острів Сакури», що на Київщині.

Відвідувати унікальні місця працівники ПАТ «Черкасиобленерго» мають можливість завдяки керівництву та профкому Товариства, які дбають про культурний розвиток свого колективу.

blankСпершу енергетики відвідали «Острів Сакури». Це абсолютно новий парк, розташований на річці Рось.

blank

Ірина Іщенко, прес-секретар ПАТ «Черкасиобленерго»

blank

Його відкрили лише минулого року. Особливістю парку є велика кількість цікавих інсталяцій, а також власний зоопарк.

blank

На території парку висаджено близько 3,5 тисяч різноманітних дерев, кущів і квітів. Та найбільше тут сакур. Окрім живих «японських дерев», є також і штучні. Усе задля того, аби відвідувачі мали можливість побачити цвітіння чарівних дерев на власні очі, незважаючи на пору року. Наступним пунктом призначення екскурсії енергетиків став держаний дендрологічний парк Національної академії наук України «Олександрія».

blank

blank

Оксана Головчак, начальник групи юридичного забезпечення комерційного напрямку ПАТ «Черкасиобленерго» з донькою

blank

Це найбільший архітектурно оформлений ландшафтний парк країни.

blank

Розташований він поблизу вищезгаданого парку, теж на річці Рось. Площа декоративних водойм становить 21 гектар. Загальна довжина алей та доріжок – понад 20 кілометрів.

blank

Анастасія Деряженко, діловод канцелярії ПАТ «Черкасиобленерго» з сином

Він є зразком пейзажної паркової композиції, основу якої складають рослини, архітектурні споруди, скульптури, водна гладь річки Рось та ставків.

blank

Загалом учасники поїздки отримали незабутні враження. Усі як один запевняють: подивитися дійсно є на що.