Із першого грудня споживачам, які хочуть передати показники лічильників або поставити запитання фахівцям абонентного відділу КП «Черкасиводоканал»,  слід телефонувати на багатоканальний номер Call-центру 0 800 300 410. Крім  того, для зручності містян на підприємстві діють сучасні сервіси передачі показників лічильників. Інформує прессоужбі Черкаської міської ради.


З 1 грудня номер телефону (0472) 50-86-38, який використовувався в роботі абонентного відділу Служби обліку реалізації води і стоків КП «Черкасиводоканал», буде відключений через значне зниження кількості дзвінків на цей номер. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Відтепер фахівці «Водоканалу» прийматимуть показники від споживачів та відповідатимуть на їхні запитання за багатоканальним номером Call-центру 0 800 300 410. Дзвінки для споживачів – безкоштовні зі стаціонарних і з мобільних телефонів).

Графік роботи call-центру:
пн-чт – з 8.00 до 17.00,
пт – з 8.00 до 16.00

Крім того, на КП «Черкасиводоканал» діють сучасні сервіси, які спрощують процес передачі показників.

1) Viber-бот КП «Черкасиводоканал»
Аби під’єднатися до бота – відскануйте QR-код, розміщений на зображенні, або перейдіть на вашому мобільному пристрої за посиланням viber://pa/info?uri=che_vodokanal.
Скориставшись одним із варіантів, ви автоматично під’єднаєтеся до Viber-бота КП «Черкасиводоканал». Натиснувши вкладку «Повідомлення», побачите привітання. Далі, користуючись підказками Viber-бота, введіть показники водомірів.

2) Telegram-бот КП «Черкасиводоканал»
Відкрийте мобільний додаток Telegram. У рядку «Пошук» напишіть «КП Черкасиводоканал» та оберіть канал з відповідною назвою. Після вибору бота відкриється діалог, який слід активувати, натиснувши кнопку «Restart».
Увійти до бота також можна за посиланням https://t.me/che_vodokanal_bot – або ж відсканувавши QR-код, розміщений на зображенні.

3) Особистий кабінет споживача на сайті КП «Черкасиводоканал» (фізичні особи)
Спершу пройдіть реєстрацію на сервісі та отримайте можливість передавати показники водомірів за кількома особовими рахунками і миттєво оплачувати отримані послуги водопостачання та водовідведення. Також Ви зможете переглядати всю історію платежів.

4) Через форму зворотного зв’язку на сайті водоканалу
На головній сторінці КП «Черкасиводоканал» ви можете знайти форму зворотного зв’язку. Заповнивши її, можете надіслати показники лічильників або поставити питання, яке вас цікавить. У даному випадку реєструватися не потрібно, достатньо вказати свою електрону пошту і телефон для зворотного зв’язку.

Якщо вам потрібна допомога у під єднанні до сучасних сервісів або ж ви надаєте перевагу традиційному спілкуванню – безкоштовно телефонуйте у call-центрі КП «Черкасиводоканал» за номером, вказаним на початку повідомлення.

Нагадаємо, що для правильного нарахування за спожиті послуги водопостачання та водовідведення містянам треба передавати показники лічильників води щомісяця з 25 по 30 (31) число.