Біля кладовища у Червоній Слободі велосипедистка зіштовхнулася з автомобілем. Виклик надійшов 30 квітня о 10:22. На місці медики швидкої оглянули 58-річну пацієнтку. ЇЇ доправили до Третьої черкаської міської лікарні, попередньо виявивши закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. повідомила речниця черкаської “швидкої” Ірина Назарок.

У Жашкові неподалік лікарні не розминулися мотоцикліст та автомобіль (фото 1). О 13:39 диспетчеру повідомили, що допомоги медиків потребує юнак. На місці медики оглянули двох хлопців. У 17-річного був забій ліктя, госпіталізації він не потребував. До Жашківської ЦРЛ доправили 15-річного зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм гомілки.

У Дахнівці на вулиці Канівській близько 19-ї години не розминулися два мікроавтобуси (фото 2). На місці події працювали дві бригади екстренки. Медики оглянули та надали допомогу 68-річному чоловіку, у якого була закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Всі інші учасники аварії від допомоги медиків відмовились.

У Черкасах на площі 70-річчя автівка в’їхала в острівець безпеки (фото 3, 4). Сталося це близько 23:40 години 30 квітня. Повідомили про кількох травмованих, тож до місця події виїхали дві бригади екстренки. На місці медики оглянули 20-річного чоловіка, у якого був забій щелепи. Від госпіталізації він відмовився. Натомість до Третьої черкаської міської лікарні доправили 21-річного чоловіка зі забоєм живота.

Сьогодні близько 10-ї години на Жашківщині неподалік села Острожани не розминулися два авто ВАЗ (фото 5), одне з них перекинулось. На місці працювали дві бригади екстренки. До Жашківської ЦРЛ доправили водія та пасажирку з автомобіля, що перекинувся. У 76-річного чоловіка попередньо виявили забій грудної клітки, у 67-річної жінки – закриту черепно мозкову травму, струс головного мозку та рвану рану лобної ділянки.