19-річного зловмисника знайшли у лісовій смузі, де він ховався від поліції. З пошуками допомагали військовослужбовці, які підняли в повітря квадрокоптер. Наразі затриманий під вартою. Інформує пресслужба нацполіції Черкащини.

2 березня житель Черкаського району напав на 12-річну дівчинку, яка поверталась з магазину додому. Він затягнув її у хащі та вчинив сексуальне насилля. Після чого зловмисник втік до лісової смуги й там ховався від правоохоронців.

Негайно після звернення матері в поліцію, правоохоронці почали пошукові заходи. Вони разом із військовослужбовцями, за допомогою квадрокоптера, знайшли правопорушника та затримали його згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманому повідомили про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі проводять розслідування. Чоловіку, якому загрожує від восьми до п’ятнадцяти років ув’язнення, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.