У передсвятковий весняний день чоловіки-енергетики привітали працівниць Товариства зі святом жіночності, краси та натхнення. Інформують у пресслужбі «Черкасиобленерго».

Всі філії Товариства від самого ранку наповнені ароматами квітів, атмосферою радості, посмішками та приємними сюрпризами. Чоловіча частина колективу зустрічала чарівних жінок квітами, привітаннями та солодощами. Зі словами вдячності та найтеплішими побажаннями звернувся до всіх представниць прекрасної половини людства голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

– Дорогі жінки, прийміть найщиріші побажання любові, здоров’я, натхнення, гармонії та справжнього щастя. Нехай з першим подихом весни у ваших серцях буде ще більше радості, оптимізму та тепла, а в ваших домівках достатку, затишку, добра та благодаті. Нехай світлі почуття зігрівають душу, дарують сили на нові звершення та надихають творити прекрасне. Головна цінність нашого Товариства – це його колектив. Дружній, згуртований, цілеспрямований. Але особлива місія в нашому колективі, без сумніву, належить жінкам. Ви створюєте затишну атмосферу, умієте підтримати добрим словом, ділитесь своєю енергією, надихаєте і пробуджуєте в нас найкраще. Дякуємо вам за сумлінну працю, відповідальність і професіоналізм. Міцного вам здоров’я, сімейного благополуччя, затишку, достатку, миру, – привітав жінок Олег Самчук.

Приємним доповненням до святкової атмосфери стала грошова премія в розмірі 500 грн, яку вручили кожній працівниці ПАТ «Черкасиобленерго».