Журналіст з Городища Володимир Чос, відомий насамперед своїми краєзнавчими доробками, видав нову книгу.

Про це автор інформує у «Фейсбуці».

«Це художній роман “Братство свічкарів”. Хто живе у невеличкому місті напевно упізнає у персонажах себе або своїх земляків. Тут знайшлося місце і для містики, і для гумору. Головних героїв звати Макарович, Данилович, Андрійович і Олексійович. Більше нічого не скажу – читайте книгу – там усе цікаво», – пише автор.

У Городищі придбати книгу можна в кредитній спілці Кредит-Союз (у Малишка). Надсилається книга і “Новою Поштою”. З цього питання можна звернутись до автора в «Фейсбуці».

Анотація: Головні герої – Макарович, Данилович, Андрійович, Олексійович. Вони виготовляють свічки для місцевої церкви. Це люди різного віку, занять та професій. А свічки – їхнє громадське навантаження. До гурту входить дідусь, чоловіки середнього віку та парубок. Таємне братство існує майже 300 років, відколи козаки побудували тут церкву. Упродовж століть свічкарі набули великі знання про заховані скарби, цілительство, минуле, сьогодення та навіть майбутнє. Багато разів свічкарі рятували місто і земляків від різних проблем. Це містечкові історії з елементами філософії та гумору.