Відомий психолог з Черкащини, телеведуча Наталя Холоденко, яка нещодавно зробила велике придбання, живе з сім’єю на орендованій квартирі, інформує “Сьогодні“.

За її словами, батько її дочки Вів’єн подарував їй квартиру, однак вона двокімнатна і під Києвом, тому Холоденко прийняла рішення тимчасово орендувати житло – просторе і в столиці. У програмі “Зірковий шлях” зірка показала свою квартиру. Так, з’ясувалося, що в серванті замість посуду Наталія Холоденко зберігає 120 пар взуття. Психолог зізнається, що вона справжній туфлеман.

“У мене така фішка: я не вибираю червоні або блакитні – я відразу беру дві пари, якщо подобаються”, – говорить Холоденко. Наталя також зізналася, скільки коштує найдорожча пара взуття в її колекції: “Тисячу доларів. Це на день народження, 35 років, я собі купувала”.

Зірка також поговорила на тему вартості оренди житла. Наталія Холоденко знімає 5-кімнатну квартиру в Києві. Спочатку психолог відмовилася назвати ціну – щоб уникнути негативних коментарів, однак пізніше зізналася, що оренда її квартири становить трохи більше тисячі доларів.

“Чи не півтори, між тисячею і півтори, але насправді така квартира коштує на ринку набагато дорожче”, – говорить Наталя.

Крім того, зоряний психолог зізналася, скільки отримує за один сеанс. Як виявилося, мова йде про суму 500 доларів. Однак, за словами Холоденко, для її клієнтів – це не колосальні гроші.

“Я завжди підкреслюю, що я працюю в основному з власниками бізнесу, з топ-менеджерами, і з тими масштабними питаннями, з якими працюю я, вже не працює більшість інших фахівців. Тому для них це адекватна вартість, звичайно, для звичайної людини – це нереальна сума “, – ділиться Наталя.

Про те, хто стане хрещеним батьком дочки Наталії Холоденко, її новою нянею, про таємну кімнату в офісі і багато іншого – дивіться в сюжеті “Зіркового шляху”.