Український шоумен Володимир Остапчук та його кохана, нотаріусиня Христина Горняк відтепер подружжя.

15 жовтня пара сказала одне одному “так” і гучно відсвяткувала весілля, пише “ТСН”.

blank

blankТак, Христина провела ніч перед весіллям у готелі, де вранці влаштувала фотосесію з подружками. Обраниця шоумена постала у напівпрозорій комбінації та халатику з пір’ям на рукавах.

blank

blank
Для важливого дня Горняк обрала три образи. Так, спершу Христина постала в елегантній сукні із високим розрізом та відкритою спиною. Очі дівчина прикрила вуаллю.

blank

blankПара розписалася у РАЦСі без гостей, а сама ж церемонія відбулася у ресторані в заміському комплексі у селі Вишеньки, що під Києвом. Гостей зустрічав піаніст Євген Хмара.blank

blank

blank

blank
На святі бути присутні 45 гостей, у цей день познайомилися і батьки наречених. Серед зіркових гостей, на весілля пара запросила й учасника “Танців з зірками” Іраклі Макацарію.

blank
Святкову залу пара оздобила в осінніх кольорах – коричневому, помаранчевому, бордовому та зеленому. На столах були розкішні живі квіти та багато свічок. На розважальній частині співала учасниця шоу “Голос країни” Анастасія Прудіус, яка виступає під псевдонімом KOLA.

Церемонія одруження відбулася просто неба ввечері на білій сцені у вигляді кола. Христина, як і мріяв шоумен, вийшла до коханого у фаті та розкішній білій сукні. У цей хвилюючий момент Остапчук не зміг стримати сліз.

blank
Горняк йшла разом із вітчимом під спів госпел-хору, який виконав пісню Джамали “Любити”. Пара обмінялася обручками із написом “Вместе мы можем все” та зворушливими обітницями.

blank

Кохана моя, як довго я на тебе чекав. Я шукав тебе в чужих голосах, чужих долях та чужих очах. Я вірив, що одного разу ти прийдеш… Я знав, що твоя душа одного разу постукає у мої двері, саме тому я залишив їх відчиненими. І от ти тут, – сказав Володимир.

blankСьогодні і кожен наступний день я хочу дякувати тобі. Дякувати за всі твої вчинки та твою ніжність. З тобою я усміхаюся, навіть коли мені сумно. З тобою я прокидаюся і тішуся. Тішуся кожному дню ще більше. Я обіцяю поважати тебе і твій погляд на світ, я обіцяю цінувати кожен твій вчинок. Я обіцяю не дратувати тебе, але я дуже постараюсь! Обіцяю дарувати тобі ніжність, особливо коли тобі складно або страшно. Я обіцяю приймати твоїх дітей з любов’ю та ніжністю. Я обіцяю захищати та оберігати наше кохання, створювати наш світ та дім найміцнішим та комфортним. Я обіцяю тримати тебе міцно за руку, навіть коли буде дуже складно. А в щасливі моменти я обіцяю радіти, як дитина, ти це дуже любиш в мені. Я буду вірна тобі душою, тілом і духом. Я кохаю тебе, – зізналася Христина

blank
blankДалі гості та новоспечене подружжя запалювало під хіти Вєрки Сердючки. Як зізналася наречена, виступ артистки на весіллі  — її мрія.

blank

blankПід кінець святкування Христина продемонструвала свій третій образ – сріблясту сукню, розшиту паєтками. Також дружина Остапчука змінила зачіску, яку прикрасила стильним аксесуаром.

blankКрім того, протягом вечора Володимир заспівав для коханої. Також гостей розважав ілюзіоніст.

blank