Олег Винник не тільки розбиває серця багатьом українським жінкам, які закохуються в нього самого і його пісні після концертів артиста. Але і з’єднує! Романтичний момент прикрасив стадіонний “сольник” Винника в Дніпрі, пише “Комсомольська правда в Україні“.

Яким чином молодій людині вдалося залучити зірку в свої плани – невідомо. Однак Винник заради закоханої молодої пари розіграв цілий спектакль. Незабаром після початку концерту секс-символ раптово зупинив музику і повідомив, що хтось із глядачок втратив паспорт, а йому принесли і попросили знайти власницю. Артист прочитав в документі ім’я дівчини і попросив її знайтися і вийти на сцену. Господиня знайшлася, піднялася до Винника (і вже в цей момент їй заздрив весь стадіон. Кажуть, в цей момент в натовпі дівчата почали масово втрачати паспорти в надії на повторення епізоду).

“Просто так я його не віддам”, – заявив Винник, дратуючи дівчину паспортом, а в цей час в кутку сцени з’явився молодий чоловік з букетом червоних троянд, і відбулася пропозиція руки і серця.

Юний закоханий освідчився дівчині, яка робить його щасливим, став на коліно і зробив пропозицію прямо на сцені. Дівчина, очманіла від всього, що звалилося на неї в останні 5 хвилин щастя, відповіла згодою. Після того, як прозвучало її “так!”, Олег Винник разом з Таюне (співакові, нагадаємо, наполегливо приписують романтичні стосунки зі своєю красунею бек-вокалісткою) заспівав закоханим пісню “Многая літа”.