Винник став справжнім проривом на вітчизняній естраді ще кілька років тому. З тих пір його популярність тільки зросла, адже він встиг закохати в себе мільйони слухачок і прикувати до себе особливо пильну увагу преси. Дивно, але всенародний улюбленець Олег Винник не любить, коли його шанувальниць називають вовчицями. Пише сайт “1 минута”.

Почнемо з того, що фанаток співака так прозвали після виходу його пісні «Вовчиця». Вона стала справжнім хітом, а мова в ній йде про голодну вовчицю, що дивиться на місяць і думає, що це «паляниця» та сподівається нагодувати нею маленьких вовченят. Крім того, вона втратила свою любов, від чого її серце плаче ночами.

«Хотілося з одного боку показати наївне творіння, а з іншого — захований глибокий біль», — пояснив Олег.

З огляду на глибокий сенс пісні, Винник не схвалює те, як називають його шанувальниць:

«Там йдеться про серйозні речі, а люди вихоплюють щось з контексту і починають римувати. Дуже багато хто ображається і я це помічаю. Мені самому не подобається таке нав’язування, хоча це вже стало якоюсь візитівкою».

Пізніше стало ясно, що цей хіт в якійсь мірі навіть став пророчим — «Вовчиця» написана за три роки до важких подій в Україні.

До речі, на концерти артиста ходять і чоловіки, незважаючи на те що більша частина його аудиторії — жінки. Особливо Олег радіє, коли глядачі приходять парами.