Дружина Володимира Остапчука спантеличила шанувальників каверзним питанням. Відповідний пост з’явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі. пише Знай.UA.

Дружина відомого українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука Христина Гірник є активним користувачем соцмереж і регулярно розповідає цікаві історії з їхнього сімейного життя. У липні цього року Володимир Остапчук разом зі своєю дружиною Христиною Гірник побував в Туреччині, вони вибрали в якості відпочинку центральну частину країни з величезною історією – так звану Каппадокію.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за життям Христини Гірник стежать 106 тисяч читачів, вона опублікувала фотографію з печерних поселень, які користуються неймовірною популярністю у туристів цього регінону.

Жінка, одягнена в чорні сонцезахисні окуляри і світлий капелюшок, на якому грають промені сонця. Знаменитість порівняла це з німбом святого над головою.

“А ви помітили німб над моєю головою???Ось тобі і нестиковочка: ангел або відьма? Ваші ставки, друзі?!, – повідомила вона.

Примітно, що на пост відгукнувся Володимир Остапчук. “Англо-відьма”, – відповів Остапчук.

blank