З’явилося перше відео , в якому Олег Винник заспівав легендарний хіт Олександра Пономарьова “Я люблю тільки тебе”, інформує канал 112.

Це перший подарунок із хімічною назвою СО2 від артистів до Дня всіх жінок. СО2 – це проект, який по-новому розкриє творчість обох артистів і наповнить серця жінок любов’ю та натхненням.

Кожна пісня записується тільки з одного дубля і винятково наживо, щоб передати всю палітру емоцій з першого разу. Відео вийшло в чорно-білому форматі, щоб глядач не відволікався на зовнішні елементи та зміг сконцентруватися на головному – музиці. Таке колірне рішення допомагає акцентувати увагу на найважливіших деталях: є тільки два кольори, все інше – відтінки.

“Кожен артист, який самостійно пише пісні, бачить творчість іншого виконавця по-своєму. Мені було цікаво заспівати композицію Олександра – дуже красиву й достойну. Я радий такій можливості, це чудовий досвід. Слава Богу, що є такий проект. Нехай він процвітає, адже все це робиться для людей”, – каже Олег Винник.

 Зазначимо, що Олег Винник і Олександр Пономарьов подарують двом прихильницям зустріч на каві у студії “З ранку до ночі”. Переможниць виберуть самі артисти, а умови конкурсу можна знайти під відео на YouTube-каналі Олександра Пономарьова.