Популярний український співак та тренер “Голосу країни-11” Олег Винник вже декілька років носить “звання” підкорювача жіночих сердець. У програмі “Життя відомих людей” знаменитість зізнався, що насправді з власним амплуа серцеїда кардинально не погоджується, розповідає ТСН.

“Олег Винник не може розбивати серця. Олег Винник навпаки їх намагається склеювати. Якщо кожен буде це робити, думати про це серце, не розбивати”, – поділився зірка

Прихильність фанаток виконавець пояснює не так власним мужнім образом і блакитними очима, як текстами, що близькі серцю кожної.

Втім, співак не боїться, якщо весь цей ажіотаж урешті вгамується і яскрава зірка Винника, яка зненацька спалахнула в українському шоубізнесі, може так швидко й згаснути. Мовляв, за крісло короля української сцени ніколи й не тримався.

“Мабуть, все таки піду сам. Хтось там підтримує себе піаром. Показує свою білизну, своїх дітей по всьому світі. Чи дружин. Мені здається то неважливо. Як лише не буде в тебе того матеріалу. Як лише не буде в тебе тої любові. Не буде тої іскри в очах, того щастя і того запалу. Вже нічого не допоможе”, – прокоментував артист.