Телеведучий Володимир Остапчук та його обраниця, нотаріусиня Христина Горняк не з тих, хто сидітиме вдома, склавши руки. Щойно в Україні послабили каратин закохані одразу знайшли, чим зайняти своє дозвілля. Приміром, чимало цікавих розваг пара вигадала собі у Києві, про що розповіла виданню “Viva”.

За словами Остапчука, вони з Христиною обожнюють просто гуляти містом. Приміром, нещодавно пішки обійшли увесь Печерськ.

blank

– Зовсім недавно обійшли пішки весь Печерськ, до вулиці Городецького та Будинку з химерами. Історичний центр Києва ідеальний для прогулянок, просто must-do! Дуже класна в цьому плані Воздвиженка, до речі. Там є багато європейських кав’ярень. Вони, як моя мама каже, хіпстерські. Ми любимо там взяти кави, морозиво або лимонад. Ну, або аперольчик. Мені взагалі подобається формат вуличної їжі, але цього сезону поки її ну дуже-дуже мало, зі зрозумілих причин, – сказав Володимир.

blank

У свою чергу Горняк поділилася, що зараз вони з Володимиром намагаються частіше виїздити за місто, на природу, ближче до води.

– Ми обираємо такий час або день тижня, щоб там було не дуже багато людей. Ще їздили до Межигір’я кататися на електробайках. Нещодавно відкрили для себе вейксерф. Вова вже став на дошку, а я якраз цими вихідними вперше спробувала – кайф нереальний! Мені було дуже складно, оскільки я ніколи не пробувала такі види спорту, але я однозначно повернуся! І стану на цей серф, я ж з тих, хто не здається, – запевнила Горняк.