Відомий український співак Олег Винник розповів про свої зимові канікули за кордоном.

Олег Винник під м’яким напором чарівної Каті Осадчої в інтерв’ю для програми “Світське життя” зізнався, де він був під час останнього локдауну і як пройшли його зимові канікули, пише Politeka.net.


За словами Олега Винника він не притримувався своєї улюбленої традиції їхати на канікули в Домініканську Республіку, де він бував раніше, але плани співака в цьому році змінилися і він полетів до Німеччини ще перед Новим роком. До того ж у популярного співака цього разу практично не було вільного часу, оскільки він працював над новими співочими проектами.

“Як ніколи хотів цього року відпочити, але так нічого не сталося, тому що я 25-го грудня полетів до Берліна, до студії, і канікул я не відчув, набрався дуетів, і полетів до Берліна працювати над цими речами”, – розповів Олег Винник.

Варто відзначити, що Катя спробувала вивідати у співака, чим для нього відрізняється локдаун, проведений в Києві, від локдауна в Берліні, але Олег Винник здивував своєю відповіддю не тільки шанувальників, але і саму телеведучу. Співак непомітно ухилився від відповіді під виглядом своєї пристрасті до петард і феєрверків.

“Ой, Катя, я завжди, кожен Новий Рік… Для мене особисто важливо купити петарди. Я сам дуже люблю запускати ці феєрверки і палити собі пальці. Як правило, у мене після Нового року, у мене ці руки всі обпалені, я не можу нічого взяти, і це таке щастя, якесь дитинство…”,- сміючись говорив Винник в інтерв’ю.

Також він зовсім небагато розповів про те, куди він ходив у Берліні і намагався сховатися від фанатів.

“Я там ще якось маю можливість піти в магазин, продукти купити. Надів собі там капюшон. Але часом біля прилавків ось так люди нахиляються і (запитують) “Олег?”,- зізнався співак.