Український співак Олег Винник провів цікаві паралелі між умінням грати в шахи і успіхом в житті. Заява артиста викликала бурхливі обговорення в Мережі, пише today.ua.

“Підкорювач вовчиць” Олег Винник опублікував в своєму профілі в Інстаграм нові фото. Співак позує на розкішному бежевому дивані в розстебнутій до половини оливковій толстовці. Як виявилося, улюбленець мільйонів українських жінок не просто влаштував фотосесію, а грав у шахи.

“Кажуть, що життя, як шахи … Все залежить від того, який крок ти зробиш … А взагалі важливо вміти грати в шахи, щоб бути успішним? У всякому разі не завадить ?”, – упевнений виконавець романтичних пісень.

Варто відзначити, що Олег Винник дійсно домігся великих успіхів в кар’єрі, його люблять і цінують не тільки в Україні, а й за кордоном. Цілком можливо, що саме вміння грати в шахи допомогло звичайному талановитому хлопцеві з української глибинки стати знаменитим …

blank

Шанувальники підтримали виконавця в його роздумах про зв’язок між умінням грати в шахи і успіхами в житті.

“Шахи – це багато в чому модель життя. Шахіст під час партії постійно вирішує проблему вибору. Вибору рішення”, “красиві слова, змушують задуматься?”, “Життя – це каждосекундний вибор.Как ефект бабочкі.І шахи непогано це відображають”, “Шахи – дуже добре розвивають мислення. Це ж стратегія, тактика”.