Вкотре небайдужі волонтери міста організували поїздку на Схід, аби допомогти тим, хто захищає нашу країну. Серед волонтерів – представники громадських організацій, бізнесу, міської влади. Всі вони стверджують, що стояти осторонь не повинен жоден українець, ми всі маємо допомагати тим, хто цього потребує. Повідомляють у Золотоніській міській раді.

За словами начальника УЖКГ Олександра Флоренка: “Завезли необхідні речі батальйону ЗСУ “Айдар” та ДУК Правий сектор. Продукти харчування, сухпайки, овочі, відеокамери, захисні окуляри взуття, воду, маскувальні сітки, та пральну машинку. Збирали міські жителі, міська рада та депутати, підприємства та підприємці, благодійні та релігійні організації. Скоро знову будемо збирати допомогу. Просимо долучатися всіх небайдужих”.

blank

Директор Благодійного фонду “Разом” мецената Людмили Русаліної Борис Холоденко стверджує, що фонд та меценатка із задоволенням долучилися до ініціативи небайдужих золотонісців та передали продукти харчування бійцям. “Це той мізер, яким ми можемо їм частково полегшати тяжкі будні. Віримо, що перемога буде за нами”.

blank