Перед новорічними святами депутати Золотоніської міськради поклали під ялинку своєму меру гарний подарунок. На сесії наприкінці грудня вони прийняли рішення про щомісячне преміювання у 2020 році міського голови Віталія Войцехівського у розмірі 300% (!) від посадового окладу та ще й урахуванням встановлених доплат. У цьому ж документі міські обранці встановили меру надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 % посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років. Не забули депутати і надати пану Войцехівському матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань та на оздоровлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше, ніж Меркель і Трамп: скільки отримують українські топчиновники та чому це занадто багато

Якщо врахувати усі пункти виплат, преміювань, надбавок, матеріальних допомог, виписаних у рішенні міськради, то мер Золотоноші має отримувати у цьому році близько 80 000 гривень щомісяця. А в цілому за рік у кишеню міського голови може набігти більше 1 млн. грн. Так, що тепер Віталій Войцехівський може позмагатися із столичними чиновниками за рівнем оплати своєї праці.

До речі, після суспільного збурення, як реакції громадськості на захмарні зарплати міністрам, керівникам державних компаній, глава уряду пан Гончарук пообіцяв розібратися із такою ситуацією. Чи торкнеться обіцянка Прем’єра і зарплат місцевих можновладців, стане відомо згодом…

blank