Спеціалісти ПАТ «Черкасиобленерго» в рамках виконання підготовки енергомереж до проходження осінньо-зимового періоду продовжують ремонтувати кабельні та повітряні лінії електропередачі, виконувати технічне обслуговування мереж та обладнання. Нині такі роботи тривають у Черкаській міській філії. Про це повідомив директор Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Сергій Ченчик.

– Працівники Черкаської міської філії виконують планові роботи з підготовки до осінньо-зимового періоду 2024-2025 років. Зокрема капітально ремонтують лінії 0,4 та 10 кВ, трансформаторні підстанції, оновлюють обладнання,- розповів Сергій Ченчик.

blank

Такі роботи виконують протягом року, особливу увагу приділяють надійності енергомереж перед початком осінньо-зимового періоду.

blank

– На балансі Черкаської міської філії перебуває 1085 одиниць кабельних ліній 10 кВ та 2577 кабельних ліній 0,4 кВ. Їх ремонт та обслуговування проводимо протягом року, за потреби виконуємо і додаткові роботи, щоб забезпечити надійний і безперебійний розподіл електроенергії споживачам,- прокоментував головний інженер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Антонюк.

blank

Днями енергетики полагодили повітряну лінію біля одного із дитячих навчальних закладів.

blank

– Ось ці проводи нависали над нашою школою, тож я дуже вдячна енергетикам, що вони звернули на це увагу та відновили обладнання. Тепер діти можуть безпечно відвідувати наш мистецький заклад,- зазначила директор Черкаської дитячої музичної школи №3 Алла Колесник.

blank

Нині бригада Черкаської міської філії продовжує капітальний ремонт лінії на одній з вулиць Черкас.

blank

– Наша бригада виконує капітальний ремонт повітряної лінії 1 від трансформаторної підстанції 156. У комплекс робіт входить заміна проводів, ревізія контактних з’єднань та заміна ізоляторів. Усі ці роботи проводяться в рамках підготовки до майбутньої зими,- наголосив майстер дільниці повітряних ліній Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Юрій Рябин.

blank

Головний інженер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Антонюк стверджує, що найбільше уваги енергетики звертають на електропостачання критично важливих об’єктів, втім також дбають і про житлові об’єкти, оперативно усувають несправності під час аварійних ситуацій, аби споживачі міста Черкас були забезпечені безперебійним живленням.