Відсьогодні наша журналістська команда започатковує новий проект у медійному інтернет-просторі, поєднуючи зусилля і напрацювання інтернет-видання «Дзвін» та газети «Нова молодь Черкащини». Зберігаючи традиції чесної, незаангажованої преси, які започатковані у «Молоді Черкащині» незабутнім Василем Симоненком ще на початку 1960-х, продовжені вже в незалежній Україні новою плеядою журналістів «молодіжки» та «Дзвону», ми прагнемо сьогодні ставати ще сильнішими та модернішими. Як писав колись класик: «Нова доба – нового прагне слова…» Тим паче, у нинішній фактично воєнний час, час великих випробувань і великих сподівань…

Безумовно, незмінною залишиться наша позиція по відстоюванню інтересів та прав наших земляків, адже часто саме ЗМІ стають для багатьох людей останньою інстанцією у боротьбі за правду.

Наш журналістський колектив ніколи не прислуговував будь-якій владі чи олігархам, тримав «марку» незалежного народного видання. Ми відкриті для співпраці із громадянським суспільством, лідерами народної думки, будемо прагнути подавати матеріали на найбільш актуальні теми, ще більше аналітичних статей та досліджень. На сторінках нашого інтернет-видання «ДЗВІН.media» (dzvin.media) залишиться і опитування громадської думки на актуальні теми, і народні запити до владців різного рівня щодо проблем, які хвилюють наших читачів, і блоги провідних черкаських громадських діячів, політиків та журналістів… Ви зможете залишати свої коментарі до публікацій, а головне подавати свою точку зору, як кажуть, на злобу дня… Ми також започатковуємо нову рубрику «Життя», де будемо писати про цікавих людей нашого краю, їхні незвичайні захоплення та про неординарні суспільні події.

Наш журналістський колектив продовжить працювати плідно, натхненно і, сподіваємось, результативно, щоб ви отримали більше інформації, більше аналітики та більше позитивних емоцій. Адже головна цінність будь-якого видання – це ви, наші читачі.

Колектив редакції