Понад двадцять пакетиків, імовірно, з канабісом виявили патрульні роти ТОР у курця на зупинці. Повідомили у пресслужбі патрульної поліції Черкащини.

Сьогодні 19-річний черкащанин вживав тютюнові вироби на зупинці громадського транспорту, що є адміністративним правопорушенням. Поліціянти підійшли до громадянина та почали з ним спілкуватися.

Помітним було те, що молодий хлопець дуже нервується, а перевіривши його дані, патрульні з`ясували, що він уже має умовиний термін та звільнений від відбування покарання з випробуванням ч. 2 ст. 263 ККУ (носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу).

Іспектори прийняли рішення провести поверхневу перевірку та виявили підозрілі речі. Чоловік дістав зі штанів 22 пакетики з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс.

На місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка вилучила все на експертизу. Далі справою займаються поліцейські Черкаського відділу поліції.