Відволіктися, закарбувати момент і водночас допомогти зібрати кошти на придбання тепловізора для військовослужбовців ˗ мали нагоду канівці та гості міста минулої суботи, 28 травня. Цього дня на набережній Дніпра працювало аж п’ять тематичних фотозон і шість фотографів, серед яких: Олександр Васильєв, Ілля Труфанов, Антоніна Белінська, Олексій Наконечний, Микола Борисенко, Вероніка Тищенко. Благодійну фотосесію вдалося організувати завдяки ініціативі представників ГО «Разом» за підтримки канівського міського відділу культури. Інформує пресслужба Канівської міської ради.

– Кожна людина зараз долучається і підтримує наших хлопців і дівчат на фронті, як може. Тому така благодійна ініціатива це дуже добре. Всі, хто організував і втілив цю акцію у життя великі молодці. Сподіваюся в майбутньому організатори проведуть не одну таку фотосесію, ˗ поділилась враженнями одна з учасниць благодійної акції Марина Квітко.

Додамо, світлини, які були зроблені фотографами вже невдовзі можна буде переглянути та завантажити у спеціальному чаті, створеному організаторами акції.

blank

blank