На XXXI Міжнародній агропромисловій виставці «Агро 2019» в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева відмітила експозицію Черкаської області як одну з найкращих та вручила диплом: «За високі досягнення в розвитку агропромислового комплексу області».

Також днями в рамках виставки працівники Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації взяли участь у Міжнародному аграрному форумі «Агро 4.0».

Захід проходив у форматі дискусійних панелей, семінарів та тренінгів за ключовими напрямами: економічний, соціальний, екологічний та інноваційний.

Протягом трьох днів разом з керівництвом профільного міністерства українські аграрники обговорювали найактуальніші питання галузі.  Зокрема дискутували про концепцію розвитку аграрного сектору України, економічний та технологічний простір в АПК, розвиток систем точного землеробства, ефективну логістику, державну підтримку фермерських господарств, аграрну освіту, органічне виробництво, рибну галузь та багато іншого.