Кросівки міцно закріпилися серед модних елементів образу сучасного чоловіка. Їх носять чоловіки різного віку будь-куди — від офісу до червоної доріжки. Актуальним стає питання, які саме кросівки пропонують дизайнери сьогодні та чим вони вражають прихильників? Варто відзначити, що головний тренд сучасних чоловічих кросівок https://dykyikram.com/krosivki/cholovichi — це комфорт в кожній деталі та навіть кольоровій гамі.

Що пропонують дизайнери та які чоловічі кросівки на піку популярності

В колекціях відомих виробників актуальні кросівки, які повністю змінюють імідж власника та вдало виділяються в його образі. Такі пари носять для комфорту, задоволення, завершення образу та просто, щоб продемонструвати свою прихильність до улюбленого бренду.

  • Old School. Кросівки з мотивами ретро-стиля не втрачають позицій вже кілька сезонів. Це чудова нагода продовжувати носити улюблену модель, не змінюючи своїх уподобань. Бренди Adidas та Puma пропонують такі кросівки в своїх колекціях у різних варіантах дизайну.
  • Комбінація замші та шкіри. Коли два шляхетні матеріали поєднуються в одній парі кросівок, створюється дійсно цікава модна модель. Таке взуття чудово поєднується зі спортивним образом, повсякденним стилем та є універсальним вибором для різних життєвих ситуацій. Поєднання шкіри та замші часто зустрічається в колекціях кросівок від New Balance та Nike.
  • Екологічні матеріали. Цей тренд став одним з найбільш актуальних. Чоловіки носять взуття, яке не створює шкоди довкіллю та в майбутньому може бути перероблене. Знайти такі кросівки не складно, адже виробники часто маркують їх написами “еко” або “planet friendly”.
  • Легке взування. В сучасному динамічному світі у багатьох чоловіків виникає потреба у практичному взутті, яке легко взувати та знімати без зайвої витрати часу. Наразі популярні кросівки без шнурків, які взуваються наче сліпони. І так само легко та швидко вони знімаються, тому виграють своєю практичністю.

blank

Які виробники кросівок слідкують за трендами

Багато виробників кросівок уважно стежать за тенденціями моди та новими технологіями, щоб випускати продукцію, яка відповідає попиту споживачів і їхнім потребам.

Деякі з провідних виробників кросівок, що відомі стильними й технологічно продуманими моделями — Nike, Adidas, Puma, New Balance, Asics, Reebok, Saucony, Under Armour та Mizuno. Кожен з цих брендів пропонує різноманітні моделі кросівок для різних видів спорту, активного відпочинку на природі та повсякденного використання, враховуючи модні тенденції та вимоги спортсменів й чоловіків, які слідкують за модою.

*на правах реклами