Сьогодні відбулася робоча зустріч міського голови Анатолія Бондаренка із головою Черкаської обласної ради Анатолієм Підгорним. Під час неї обговорили кроки, які необхідно зробити для підтримки бізнесу в умовах карантину.

«Під час епідемії коронавірусу, яку зараз переживає Україна, у складних умовах опинилися не лише громадяни, а й бізнес. Адже через запровадження карантину багато підприємств не можуть нормально працювати. Це може призвести до негативних наслідків в економіці, і щоб підняти її на належний рівень, нам доведеться витратити багато часу і зусиль. Тому, можливо, доведеться пом`якшувати карантинні обмеження для бізнесу, звісно, враховуючи усі рекомендації епідеміологів», – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Керівники міста та області домовилися, що найближчим часом буде проведена спільна нарада за участю влади, бізнесу та медиків, де будуть розроблені заходи для підтримки підприємців.

«Ми порадимося і напрацюємо конструктивне рішення. Щоб і підтримати представників бізнесу і виробничників, і не дати можливості для розвитку епідемії. Ми маємо пам’ятати, що карантин – це не назавжди, тому маємо зробити усе можливе для того, щоб пом’якшити негативні наслідки епідемії для економіки Черкаського краю», – зауважив Анатолій Підгорний.