Андрій Данилко закрив збір черкаського притулку. Знаменитий артист переказав  30 тисяч гривень на ліки для фронтових і покинутих через війну тварин. Про це інформує черкаський прессклуб.

– Збір на критично важливі ліки і лікувальний корм було відкрито на всеукраїнській краунд-платформі «Моє місто», –  розповідає президент черкаського обласного благодійного фонду «Життя» Оксана Савіцька. – Необхідно було зібрати майже 40 тисяч гривень. Це здавалося нереальним – бо після перших внесків збір зупинився на 2000 грн. Ми писали друзям і знайомим у Facebook із проханням поширити пост – люди, що його побачили, переказали ще 8000 грн. На цій відмітці збір зупинився зовсім. І стало вкрай актуально, щоб про наш збір дізналося якомога більше людей. Тож ми зверталися з проханням про репост і до відомих блогерів, які декларують щирість і відкритість зі своєю аудиторією, і до відомих вихідців із Черкас – у 99% випадків прохання ігнорували. Втративши  всіляку надію, вирішили звернутися  до зірок –  і першим написали Андрію Данилку. Ми просили просто про репост нашого збору у його інстаграмі. А він – повністю закрив збір, переказавши 30 тисяч гривень.

На кошти буде придбано імуностимулятори, необхідні для дієвого лікування більшості хворих, а також купити котикам такий важливий лікувальний корм.