Незміг стримати сльози український співак Артур Боссо, співаючи на сцені Черкаської обласної філармонії пісню «Чорнобривці». Цю пісню він присвятив усім українським матерям, і зокрема Оксані Коцуконь – матері захисника із Черкас, який віддав своє молоде життя за волю України. Про це пише «City News».

Зоряна спільнота волонтерів-співаків з «Команди А», яка нині мандрує містами України, даючи концерти у рамках благодійного туру «Дорога до перемоги», недавно співала і для черкащан зі сцени обласної філармонії. У такий спосіб органіатори туру – «Благодійний фонд «Майбутнє України 2050»,  радіо «П’ятниця» та зірки української естради, об’єднаної у «Команді А», збирають кошти на підтримку ЗСУ.

Один з учасників «Команди А», відомий в Україні естрадний виконавець Артур Боссо, під час свого виступу, у перерві між піснями напряму спілкувався з глядачами. У ході спілкування він представив черкащанам  їх земляків – родину Коцуконів.

– Зараз тут  у залі присутня родина Коцуконів. Оксана Коцуконь – мама українського героя із Черкас, який віддав своє молоде життя за волю України. Поряд із нею її син Віктор, у якого сьогодні день народження. Щиро вітаю, Вас, Вікторе, з днем народження. На честь мами героя, і честь усіх мам, я для вас виконаю пісню про маму, – сказав зі сцени Артур Боссо і заспівав широковідому в Україні пісню «Чорнобривці».

Пісня з його вуст лилась чуттєво і проникливо, що на очах глядачів забриніли сльози. Чуттєва атмосфера миттю охопила зал і самого виконавця.

На словах «…Як я ті чорнобривці погляну, бачу матір стареньку, бачу руки твої моя мамо…» він теж не зміг стримати сліз…