На центральному майданчику КП «Черкасиводоканал» була проведена друга пізнавальна екскурсія для літнього табору «Літні барви», організованого Черкаським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, для дітей з категорійних сімей: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, малозабезпечених та неповних сімей, діти учасників АТО та діти з сімей внутрішньо переміщених осіб.

Під час заходу фахівець підприємства ознайомив дітлахів з багаторічною історією, з розвитком та з сучасною структурою водоканалу. Розказав та показав роботу окремих цехів та підрозділів, працівники  яких забезпечують місто цілодобовим безперебійним централізованим водопостачанням.

Малеча не тільки дізналася про роботу одного з найстаріших підприємств міста, а й мали можливість відпочити біля штучної водойми, де нещодавно знайшли собі домівку дикі качки з каченятами.

Діти та супроводжуючі отримали масу позитивних емоцій, дякували працівникам підприємства за цікаву екскурсію, за прекрасно доглянуту територію «Водопарку».

На завершення екскурсії працівникам водоканалу вручили подяку від Черкаського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.