Уже не вперше волонтери Мокрокалигірської громади, що на Катеринопільщині, у співпраці з черкаськими однодумцями доставляють гуманітарну допомогу на Схід. Про це пише видання “Вісті Черкащини“.

Цього разу довелось зробити дві поїздки майже підряд. Спершу Віталій Власов з Ігорем Кошолапом доставили нашим воїнам щойно відремонтований пікап для виконання бойових завдань, у підготовці, фінансуванні якого взяли участь чимало ентузіастів, і вже за пару днів знову зібралась передача – запчастини, засоби гігієни, продукти, зібрані дбайливими руками мокрокалигірців, що завжди дбають про наших захисників.

«Хочу подякувати Сергію Чумаку за 500 кг свіжої риби, яку він дав на ГО «Калинова гірка» та працівникам Мокрокалигірського ліцею, БРЦПО (Багатопрофільного регіонального центру професійної освіти), Мокрокалигірського інтернату і комунального підприємства за рибну тушонку, яку вони зробили з цієї риби. Дякую дівчатам з дитсадка «Ромашка» (Мокра Калигірка) за вареники та налисники. Дякую сільгоспвиробникам за пальне для першої поїздки. Дякую працівникам магазинів «Степок», «Зустріч», Тані Каменській за передачі нашим захисникам. Дякую всім, хто передавав гроші на громадську організацію», – зауважує волонтерка Надія Назаренко.

Як не тяжко, наші волонтери тримають тил, адже воїнам на передовій – врази важче. Дякуємо всім, хто це розуміє і завжди допомагає.