Сьогодні, 30 серпня, в Черкасах мало б відбутися судове засідання у справі постраждалого семирічного хлопчика, якого нібито катували вдома та покусали собаки. Судять його бабусю, яка недбало поставилась до стану здоров’я дитини та невчасно викликала лікарів. Сьогодні їй мали б обрати запобіжний захід, однак засідання перенесли. Про це повідомляє Zmi.ck.ua.

Так, бабуся постраждалого хлопчика коментувати ситуацію відмовилась. Вона зауважила, що буде клопотати про те, щоб журналістів не було у залі засідання.

Після цього до зали зайшли правоохоронці та попросили всіх журналістів вийти, попри те, що засідання навіть не почалось. Потім журналістам повідомили, що засідання перенесли на завтра на 08:20 ранку, а суддя так і не з’явилась.

Як повідомив журналістам прокурор Черкаської прокуратури Віталій Корновенко, сьогодні окружна прокуратура мала клопотати про обрання міри запобіжного заходу для бабусі постраждалого.

“Я як прокурор буду просити про тримання під вартою. Нових деталей у справі не з’явилось. Завтра ж буде розглядатися питання про обрання запобіжного заходу”, – зауважив він.