У Черкасах відбулося друге пленарне засідання третьої сесії Черкаської міської ради із розгляду земельних питань. Їх під час засідання депутати розглянули більше сотні.

«Земельні сесії у Черкасах не проводилися вже тривалий час. Тож  накопичилося дуже багато земельних питань, вирішення яких чекали громадяни.

Вдячний керівникам відповідних підрозділів міської ради за відповідальне ставлення до підготовки сьогоднішньої сесії, а також депутатському корпусу та команді міського голови Анатолія Бондаренка за злагоджену роботу», – прокоментував секретар міської ради Юрій Тренкін.

blank

Також на початку сесії народні обранці заслухали два депутатських запити. Депутат Сергій Кудактін звернув увагу колег на питання протипожежної безпеки у навчальних закладах Черкас і необхідність усунення існуючих недоліків.

«Прошу надати інформацію про те, в яких школах міста Черкаси вже встановлена пожежна сигналізація та скільки необхідно коштів для того, щоб пожежна сигналізація була встановлена у всіх школах та ДНЗ міста», – зазначив Сергій Кудактін. Його запит підтримали 39 депутатів.

Також народні обранці підтримали депутатський запит Надії Івашкової до керівництва обласної прокуратури та поліції. Вона просить правоохоронців належно відреагувати на порушення прав жителів Черкас з боку управляючої компанії. За інформацією депутата, є випадки, коли ця компанія надсилає платіжки мешканцям ОСББ, які не обслуговує. Цей запит підтримало 38 депутатів Черкаської міської ради.