Сьогодні, в районі 12 годин біля входу до Третьої міської лікарні перехожі помітили чоловіка, який лежав  і не рухався. Про це один із свідків розповів виданню “ВиЧерпно”.

За його словами, він перебував біля лікарні близько 40 хвилин, увесь цей час чоловік перебував там. Коли ж він підійшов поцікавитися, що з ним, то до приймального відділення лікарні під’їхала карета швидкої допомоги, з якої вийшла медична працівниця.

– Коли я звернув увагу на те, що тут лежить людина без свідомості, то мені відповіли: «А ми що можемо зробити?», — прокоментував свідок події, який побажав залишитися невідомим.

У коментарі виданню Олександр Федорук, директор Третьої Черкаської міської лікарні швидкої допомоги, повідомив, що у цього чоловіка було передозування наркотичними засобами:

– Був у нас такий пацієнт. У нього передозування наркотичними речовинами. Його друзі привезли його до нас. Йому надали допомогу, ввели антидот, якби ще пів години, він би помер. І його відразу забрали, не захотіли госпіталізації. А те, що він там лежав, то я ще передивлюся камери, але лікарі сказали, що це було недовго.

Нагадаємо, буквально минулого тижня, 26 червня, ми повідомляли, що біля входу в Третю лікарню знайшли мертвого чоловіка.