У Черкасах вкрадено 28 люків. Про це на ранковій нараді у мерії повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

І знову згадав свою улюбену тему – дати доручення, про закриття нелегальних пунктів прийому металобрухту. Мабуть, забувши, що півроку тому, а саме 4 червня, уже давав подібне доручення, яке ніхто не виконує.

Тоді мера Черкас розкритикував столичний журналіст, любитель провокацій Валентин Чернявський.

“Подзвонив у кілька контор. Працюють і не закривались. Все нормально. Добре, що в ФБ можна писати всяку фігню”, – резюмував журналіст та навів як доказ скрін зі сторінки мера, де він оголошує боротьбу пунктам прийому металу.

До речі, Анатолій Бондаренко мав би уважно почитати власну посадову інструкцію та повноваження, якими наділений він і міськвиконком, яким він керує, за законом. Жодних “каральних” прав у нього немає, і “закривати” якийсь бізнес у місті ані мер, ані міська рада не можуть. Тим більше цього не може зробити Нацполіція, оскільки це також не входить у сферу її діяльності.

От чи не краще міському голові замість розкидатися нездійсненними обіцянками, зайнятися реальними справами, тим же опаленням, яке в Черкасах досі не включили у всіх будинках – близько 50 продовжують мерзнути… Хоча обіцяти і критикувати, звісно, простіше, ніж відповідати за власні “косяки”…