Голова міської організації партії “За майбутнє” Анатолій Бондаренко зробив заяву, що правоохоронці не допустять зриву виборів завтра, 25 жовтня, хоч про подібні наміри стало відомо. Поліція виконає свій обов’язок, тож містяни можуть спокійно прийти у день голосування на виборчі дільниці та зробити свій вибір. Текст заяви подаємо повністю:

ЗАЯВА
Голови Черкаської міської організації політичної партії
“За майбутнє”

Шановні черкащани!

Вільне і безпечне голосування гарантоване всім громадянам України Конституцією нашої Держави, розділ ІІІ, стаття 71. Безвідносно до політичних та особистих уподобань.
Проте, зважаючи на інформацію, яка надходить до мене, як голови Черкаської міської організації політичної партії “За майбутнє” і до правоохоронних органів, роблю цю заяву:

1. Будь-які спроби зірвати чи вплинути на волевиявлення черкащан зустрінуть рішучий спротив правоохоронних органів, які будуть діяти рішуче та в межах чинного законодавства. Ці люди залишаться вірними даній присязі українському народові.

2. Організатори планованих акцій понесуть справедливе покарання відповідно до законів України та зганьблять себе і свій рід назавжди в очах черкащан і всієї України.

3. Досягнення народу України у побудові демократичного громадянського суспільства залишаться непорушними та у разі потреби – будуть відстояні. У цьому сумніву немає.

4. Закликаю і прошу всіх черкащан вільно, свідомо і безпечно зробити свій вибір на виборчій дільниці. Не бійтесь – правоохоронці не допустять провокацій. Вони на стороні вашого права вибору, яким би він не був.

Голова Черкаської міської організації політичної партії “За майбутнє” Анатолій Бондаренко