Стан черкаських доріг є непридатним для експлуатації, шкідливим для життя жителів Черкащини та гостей області. Про це заявив депутат облради, політик Микола Булатецький у «Фейсбуці», пише «Прочерк».

Він написав, що переконався в цьому особисто, проїхавши по дорогах.

«Неможливо пересуватися без гніву і сліз на Чорнобай, Кременчуг, Драбів, Канів, а особливо основною дорогою Черкащини – на Умань.

Вчора по дорозі на Умань, мій товариш, який сидів поряд, запитав: «Скажіть, при Сталіну б розстріляли Ткаченка, Коваля, Омаргалієва, Овчаренка… численну свиту їх намісників у Смілі, Шполі, Тальному, Умані… ?» Моя відповідь: обов’язково.

Моє звернення до вас всіх: підіть добровільно у відставку, підіть на ***.

Якщо не переконливо – переїдьте кордон Київської, Миколаївської, Полтавської областей. Пересвідчитеся, що Черкащиною керують найбільш бездарні воровкуваті люди в країні. На жаль, на біду, з ганьбою для всіх черкащан.

Запросив цікавих до України іноземців відвідать Черкащину – місця Тарасові, Богданові, Чорноволові… Холодноярсько-гайдамацькі… гарний на малюнку і в поезії Дніпро, Корсунь, Софіївку…ДУБ ЗАЛІЗНЯКА знаменитий.

Доїхали до Умані – вийшов на дорозі – вибачився і не став позоритися.

Пропоную депутатам Черкаської облради, районним радам дати оцінку цій ганьбі. Поки нами будуть править безвідповідальні бездарі ми приречені жити як останнє бидло на цій священній, политій кров’ю, землі», – емоційно заявив Микола Булатецький.