Польські партнери з міста-побратима  Хелмно продовжують підтримувати Канівську громаду. Так, днями до Канева доставили черговий гуманітарний вантаж. У його складі  – 4 генератори, 4 портативні зарядні станції, павербанки та засоби гігієни. інформує пресслужба міської ради.

– Отримані генератори та зарядні станції спрямуємо на підсилення закладів освіти. Засоби гігієни передаємо соціальним службам, які забезпечать їх видачу для внутрішньо переміщених осіб, – наголошує Канівський міський голова Ігор Ренькас.

Також міський голова від імені громади висловив подяку польським партнерам та усім, хто допомагав вирішувати організаційні і логістичні труднощі під час доставки вантажу.

– Від імені громади дякую нашим побратимам за те, що не забувають про Канів і продовжують допомагати у цей складний для нас час. Зокрема, висловлюю вдячність бурмістру Хелмно Артуру Мікєвичу та компанії Cargill Poland Sp. z o. о, яка власне і придбала усі складові гуманітарного вантажу. Слова вдячності за безкоштовну доставку вантажу депутату міської ради Євгенію Меланчеву та Богану Припіялу. Разом – ми сила!, – підкреслює Ігор Ренькас.