Провести капітальний ремонт павільйонів та облаштування дитячих майданчиків ігровим обладнанням в закладі дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок) №27 “Ромашка” Черкаської міської ради (для дітей з порушенням зору) просять містяни. Відповідну петиціє зареєстровано на офіційному сайті Черкаської міської ради.

“На території закладу дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок) №27 “Ромашка” Черкаської міської ради (для дітей з порушенням зору), який знаходиться за адресою: м.Черкаси, вулиця Верхня Горова 54/1, розташовані павільйони в аварійному стані, які перебувають в експлуатації біля 57 років.

В цегляних стінах павільйонів в багатьох місцях поздовжні та поперечні тріщини (в розкритті до 1-5 см.), місцями стіни просіли та випадають цеглини, бетонна підлога у вибоїнах та тріщинах, покрівля павільйонів протікає, у тріщинах та дірках, по гребеню шифер розійшовся.

Ці павільйони знаходяться в критично-аварійному стані, що є прямою загрозою життю та здоров’ю дітей,які відвідують садок, і працівників садочка.

Також на території садочка в незадовільному стані перебувають і дитячі майданчики. Вони зовсім не облаштовані для дітей з особливими освітніми потребами, на них відсутні гірки, пісочниці, столики та лавки.

Враховуючи викладене, просимо звернути Вашу увагу на садочок №27 “Ромашка”, та виділити кошти на капітальний ремонт павільйонів та на облаштування дитячих майданчиків ігровим обладнанням, адже в ньому здобувають дошкільну освіту та отримують олеопто-ортоптичне лікування діти з порушенням зору і цей садок дуже необхідний для нашого міста.” – йде мова у петиції.