Малих черкащан та їхніх батьків запрошують на комедійну казку-мюзикл “Лісова Мавка”. Це благодійна вистава, у якій візьмуть участь близько 200 дітей. Організатори розповідають сайту vikka.ua, що в Черкасах таку казку покажуть вперше. Вона розважить та дечому навчить найменших глядачів.

“Це вистава про добро і зло. Ми хочемо довести діткам, що добро завжди перемагає, а погані герої стають хорошими. – каже режисер казки Оксана Гончарук. – Мавку завжди показують, як нехорошу істоту. В нас вона гарна, захищає душу лісу, оберігає його від злої чаклунки. Найголовніше те, що мюзикл комедійний. Ми дуже хочемо, щоб діти сміялися з нього і почувалися так, ніби подивилися мультик”.

blank

Незабутній для відвідувачів захід розпочнеться о 18:00 21 грудня у ПК “Дружба народів”. Протягом години перед виставою відбудеться розважальна програма: фешн-показ віночків та одягу лісових істот, глітер-тату, тематичні солодощі, виготовлені власноруч.

Організовують виставу благодійний фонд “Діоніс”, Дитяча школа мистецтв та школа спортивного танцю “Ірбіс”. Безкоштовно на подію завітають дітки воїнів АТО і соціальних верств населення.

blank

Для інших відвідувачів квиток коштуватиме 70-100 гривень, оскільки організаторам заходу необхідно платити за оренду приміщення.

Квитки можна придбати у Будинку торгівлі, праворуч від центрального входу, або за телефонами: 098-118-89-45, 063-399-89-32, 063-534-90-64, 097-228-72-24.

blank

blank

blank

blank