Кілька сотень черкащан з євангельських протестантських церков взяли участь у відзначенні всеукраїнського свята Подяки, яке відбулося в неділю в Києві. Захід зібрав понад 300 тисяч осіб з усієї України.  На головній площі Києва зібралися люди, щоб подякувати Богові за свою країну, за сім’ю, за життя. У рамках свята Подяки відбувся фестиваль PODYAKA FЕST, локації якого були розташовані на Хрещатику і працювали протягом дня.

Денна програма була насичена цікавими подіями, серед яких: концертна програма, спортивні змагання, фестиваль вуличної їжі, інтерактивні фотозони, розіграші подарунків та багато іншого. Учасники свята мали змогу бачити феєричне шоу команди скейтбордистів зі США Untitled Skateboards та виступи байкерів.

blank

В рамках Свята подяки відбувся флешмоб, під час якого тисячі українців уздовж Хрещатика розгорнули прапор з встановленням рекорду найдовшого прапора в Україні (довжина – 250 метрів, ширина – 6 метрів).

Кульмінацією святкування став вечірній Гала-концерт, хедлайнерами якого були голлівудський актор Стівен Болдвін, мотиваційний спікер Нік Холл і екс-соліст групи Delirious Мартіп Сміт.

В кінці концерту відбулася молитва подяки за Україну.

Прес-служба Черкаського обласного комітету Руху Реформації