Черкащанка Вікторія Ягич, яка стала півфіналістою головного співочого шоу “Голос країни — 9” та вразила зіркових тренерів своїм потужним вокалом, впевнена, що творча діяльність після проекту тільки набирає обертів.

Про це пише “ВиЧЕрпно”.

Вікторія Ягич розповідає, що найкращим моментом проекту, який назавжди запам’ятається, стало спілкування з зірковим тренером та співаком Потапом:

– Найяскравішим було спілкування з Потапом перед першим прямим ефіром. Я пам’ятаю, що всі учасники шоу дуже нервували і переживали. Потап зібрав нас і заряджав своєю енергією, аж поки у кожному із нас не засяяв вогник. Його постійно кликали то на грим, то на інтерв’ю, але він всіх ігнорував, кажучи, що спілкування з нами набагато важливіше. Потап, як справжній тато для своїх. Те, як щиро він за нас хвилювався, вразило абсолютно всіх.

blank

Талановита черкащанка також розповіла, які пісенні номери були для неї найбільш цікавими:

– Для мене на проекті “Голос країни-9” найбільш цікавими були пісні відомої української співачки MARUV «Drunk Groove» та гурту Metallica “Enter Sandman”. Під час виконання цих пісень я зрозуміла, що знаходжусь у своїй стихії, співаю те, що дійсно до душі.

Співачка зауважує, що найближчим проектом, який її цікавить та знаходиться у колі зору, є пісенний конкурс “Євробачення”:

– У першу чергу через те, що цей проект популяризує авторську музику, а для мене — це найголовніше завдання. На мою думку, аби підкорити цей пісенний конкурс, потрібно виконати позитивну та потужну пісню, яка зможе зарядити глядацьку аудиторію.

Вікторія Ягич розповідає, що під час участі у проекті найкращою підтримкою для неї були два маленькі сини та люблячий чоловік:

– Малюкам дуже подобалась “двіжуха” на “Голосі країни”. Вони любили проводити час в павільйоні, спілкуватися з Потапом, але зараз вони радіють, шо мама знаходиться вдома. Нещодавно я вперше за довгий час разом із сім’єю поїхала до лісу, тепер не запитую їх по телефону: “а зараз, що ви робите!” Слів подяки маю цілий Еверест, але в першу чергу, дякую Дмитру і синочкам за те, що вони це мужньо витримали і так щиро підтримували мене. Звичайно, трохи сумно все це залишати в минулому, але мене наповнює радість і дяка долі за такий чудовий проміжок мого життя! Дякую Потапу за віру, чесність, гумор, гарячі очі і серце! Я все зробила правильно, коли обрала його.